Generelt

Vejdirektoratets ProjectWise Web er der, hvor Vejdirektoratets projektmedarbejdere, som ikke bruger CAD-programmer, deler, samarbejder og arbejder med dokumenter med både
interne og eksterne kolleger på Vejdirektoratets projekter.

Eksterne samarbejdspartnere på projektet kan også få adgang til ProjectWise Web, og redigere og uploade filer.
ProjectWiseWebConnections.PNG
Adgang til tilknyttede projekter

Uanset om du er en intern eller ekstern projektmedarbejder, har du kun adgang til de projekter, du er tilknyttet i ProjectWise Web. Disse projekter kan tilgåes ved at klikke på dette link: ProjectWise Web​

Når du tilknyttes et nyt projekt, modtager du en mail med orientering om, at du er tilknyttet projektet og med et link til projektet i ProjectWise Web.

Inde på siden vil du se en liste over alle de projekter du er tilknyttet, og ved at klikke på en af projekterne føres du til projekts hovedside.
For at tilgå projektets mappestruktur og filer, skal du klikke i boksen 'ProjectWise Web Connections'.

Første gang du skal tilgå et projekt i ProjectWise Web, skal du oprette en brugerprofil. Efterfølgende kan du nøjes med at logge ind.

Bemærk at du kan som fastansat eller in
tern konsulent i Vejdirektoratet se andre projekter, ved at gå til ProjectWise Web View

Adgange til andre projekter
  • Interne: Skal du som intern arbejde på et andet projekt, som du ikke er tilknyttet, skal du skrive en mail til Vejdirektoratets ProjectWise Support (pw@vd.dk) og angive, hvilket projekt du ønsker adgang til.
  • Eksterne: Skal du som ekstern arbejde på et andet projekt, som du ikke har adgang til, skal du skrive en mail til en af projektets projektansvarlige. Den projektansvarlige skal godkende adgangen til projektet, og sende en admodning til Vejdirektoratets ProjectWise Support (pw@vd.dk).
​​